Angajari videochat Bucuresti
Suna acum la telefon 0764.015.829

Intrebari frecvente


Inca nu am implinit 18 ani, dar mai am doar doua luni pana atunci. Pot veni sa ma angajez la voi in aceasta situatie?
Conform legislatiei in vigoare varsta minima de angajare in acest domeniu este de 18 ani. Altfel spus, nu puteti lucra in studioul nostru pana nu impliniti 18 ani. Va asteptam cu drag la implinirea acestei varste.
Vreau sa lucrez si eu la studioul vostru. Ce trebuie sa fac?
Pasii sunt extrem de simplii. Completeaza formularul online pe care il gasesti pe pagina de contact, si in cel mai scurt timp posibil te vom contacta pentru a stabili un interviu. Ne poti contacta si la numarul de telefon 0764.015.829
Sunt studenta si nu pot sta la un orar fix de lucru. Exista vreo modalitate de a lucra totusi?
Bineinteles ca exista o varianta si in astfel de cazuri. Contacteaza-ne la numarul de telefon 0764.015.829 si impreuna cu managerul de studio vei stabili un program in functie de necesitatile tale.
Am lucrat in mai multe studiouri si nu am primit intotdeauna sumele ce mi se cuveneau. Cum vad ce bani fac si cum ii primesc?
Exista doua etape de plata lunare, intre 1 si 15 ale lunii, respectiv intre 16 si 30/31 ale lunii. La noi puteti beneficia chiar de plata zilnica si o transparenta totala a veniturilor obtinute. Ca metode de plata: transferul bancar sau bani cash.
M-ar interesa acest job si as dori sa stiu daca angajati baieti ?
Ne pare rau, dar studioul nostru colaboreaza doar cu modele de sex feminin.
Am 32 de ani. Pot sa mai lucrez sau exista restrictii legate de varsta?
In principiu nu exista o astfel de restrictie. Cel mai bine este sa ne trimiti un set de poze pe adresa de mail dupa site si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Ar fi prima experienta de acest gen pentru mine. Daca nu ma descurc?
Studioul nostru iti va pune la dispozitie un trainer profesionist care te va invata secretele acestei meserii. Contacteaza-ne pentru un interviu si vei afla toate detaliile necesare.
Cat castiga un model?
Depinde de calitatile fiecarui model in parte. La inceput castigurile sunt in medie de 800-1.500 dolari/luna, dar pe masura ce capata experienta poate ajunge sa depaseasca si 4.000 de dolari/luna.
Ce trebuie sa fac ca sa devin model?
In primul rand trebuie sa vii la un interviu. Completeaza interviul online sau suna-ne la numarul de telefon 0764.015.829
Ma vede cineva din Romania?
Nu. Site-urile cu care lucram noi sunt exclusiviste si nu pot fi accesate de pe teritoriul Romaniei.
Nu stiu foarte bine limba engleza. Pot lucra la voi?
Recomandarea noastra este sa vii la un interviu pentru a discuta pe marginea acestui subiect. In principiu este util pentru un model sa cunoasca bine limba engleza deoarece ii va aduce castiguri suplimentare. De aceea te asteptam pentru a vedea impreuna care este nivelul tau de cunoastere a limbii engleze si ce imbunatatiri putem aduce impreuna.