Evoque Studio

Evoque Studio Videochat BucurestiAvem o experienta vasta in domeniul videochatului, suntem o echipa de profesionisti si am pus in miscare proiectul Evoque Studio.
Evoque Studio este locul unde visele devin realitate sau unde obiectivele prind contur. Sansele sa-ti atingi visele sunt la maximum pentru ca noi suntem profesionistii care se vor ocupa de partea tehnica, economica si juridica.
Cu toate acestea insa, cea direct interesata de maximizarea castigurilor esti TU! Evident, aflata la inceput de drum, mai mult ca sigur iti va fi putin mai greu sa pornesti, nestiind decat in linii mari la ce sa se te astepti.
Aici intervenim noi, echipa, cei care te initiem, iti dam sfaturi, te consiliem si te ajutam sa-ti adaptezi programul de lucru in functie de nevoile tale zilnice. In plus, sfaturile pe care le vei primi din partea profesionistilor din domeniu, se vor dovedi mai mult decat necesare.
Dorim sa iti precizam ca relatia sef-colaborator va fi de la egal la egal. Aici, la Evoque Studio, nevoile modelelor sunt cele mai importante!

Echipa studioului de videochat Evoque


Iti va fi alaturi mereu cu sfaturi utile, trainning profesional si dotari de ultima generatie, pentru imbunatatirea performantelor tale, iar impreuna vom reusi sa ai cele mai bune rezultate.


0764.015.829

Dotare studioIn camera ta de lucru vei fii doar TU. NU va intra nimeni peste tine, nu te va deranja nimeni. Aparatura studioului este de ultima generatie si imaginea este HD. Ne place mereu sa fim in pas cu ultimile aparitii, ne place mereu sa schimbam in ceva mai performant astfel incat nu sa apara probleme pe parcurs.

Cautam mereu imaginea perfecta, de aceea cand lucrezi online pe site-uri de chat vei avea o claritate a imaginii si un sunet perfect.

TrainingTrainingul in videochat este unul cat de poate de original. Personalul care se ocupa de training este exclusiv feminin, asadar in prima zi de munca ti se va explica absolut totul despre acest domeniu. Ti se va prezenta aparatura, cum functioneaza, lumina si decorul, iar site-urile ti se vor prezenta in detaliu.

Trainerul iti va explica ce este bine, ce nu este bine, ce ar trbui sa porti, outfit-uri, machiaj, accesorii.

 

Te asteptam in echipa noastraTe asteptam la o cafea sa-ti povestim mai multe despre studioul nostru de videochat, EVOQUE Studio si ce inseamna sa fii un model de videochat de succes.


INTERVIU ONLINE