fbpx

  Despre Videochat

  Evoque Studio

  1. Peste 100 de mii de femei din România activează că modele de videochat pe cele mai renumite site-uri din lume.
  2. Un model de videochat poate ajunge să câştige între 3 şi 10 mii de dolari pe luna, muncind în medie 40 de ore pe săptămâna.
  3. Femeile care vor să se angajeze la un studio de videochat nu au nevoie de niciun fel de studii sau de experienţă, însă sunt necesare un aspect fizic plăcut, cunoştinţe de baza de limba engleză şi o fire muncitoare, serioasă şi sociabilă.
  4. Videochatul este o activitate economică legală în România încă din 2003.
  5. Studiourile de videochat oferă modelelor contracte de artist-interpret deoarece activitatea lor este comparabilă cu cea a studiourilor de producţie a emisiunilor de divertisment, care îşi vând apoi produsele către posturile de televiziune, pentru a fi distribuite către public.
  6. Comisionul unui model de videochat este, în general, de 50%. Cine oferă mai mult va recurge ulterior la diverse tertipuri pentru a păcăli modelul deoarece
  studiourile au cheltuieli pe care nu şi le-ar putea susţine din comisioane mai mici şi ar ieşi din afaceri.
  7. Plata modelelor se face de două ori pe luna în baza unor acte adiţionale, în care sunt specificate sumele realizate pe fiecare site, impozitul către stat, cursul
  valutar al zilei şi totalul de plata către model.
  8. Studiourile de videochat nu au voie să angajeze decât persoane care au împlinit 18 ani şi care nu suferă de dizabilităţi psihice.
  9. Videochatul poate fi practicat atât la 18 – 20 de ani, cât şi la 30-35 de ani sau chiar la 40 de ani, dacă modelul are un aspect tânăr şi se îngrijeşte corespunzător.
  10.  Un model de videochat aflat la început de carieră îşi alege un nume de scenă (nickname), pe care îl foloseşte pentru a-şi crea profiluri pe diverse site-uri de
  profil.
  11.  Modelele stau pe chaturile gratuite de pe site-urile de videochat, iar acolo îi conving pe membrii să plătească pentru sesiuni private.
  12.  Programul de lucru este flexibil. În general, există 5 ture pe săptămâna a câte 8 ore, dar se poate lucra şi 6 zile din 7 sau 4 zile pe săptămâna.
  13.  Paradoxal, membrii site-urilor de videochat nu caută neapărat nuditate şi show-uri erotice, pe care le pot găsi gratuit pe Internet. Aceştia vor să socializeze,
  să se relaxeze sau să-şi caute sufletul pereche.
  14.  Pentru a deveni model de videochat nu trebuie să fii perfectă. Bărbaţilor le plac femeile sociabile, cu un aspect fizic decent, care au încredere în ele.
  15.  Videochatul de acasă este mai puţin bănos decât cel practicat într-un studio profesionist, unde modelele beneficiază de decoruri diverse, aparatură modernă,
  conexiune rapidă la Internet, training, hairstylisti, make-up artişti, maseuri şi chiar psihologi.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *