Angajari videochat Bucuresti
Suna acum la telefon 0764.015.829

Evoque Studio - Studio videochat Bucuresti

 

Va prezentam o parte
din avantajele colaborarii cu
Evoque Studio


Locatia

Studioul de videochat Evoque are o locatie centrala in Bucuresti (Piata Alba Iulia) cu acces rapid la toate mijloacele de transport (metrou, tranvai, ratb). Iti oferim un loc de munca intr-un domeniu care iti poate schimba viata in totalitate.

Echipamente

Evoque Studio este la curent cu absolut tot ceea ce este nou in ceea ce priveste tehnologia, de aceea noi folosim calculatoare performante, sisteme de lumini profesionale, camere web de ultima generatie si cea mai buna conexiune a internetului.


Training

Pentru a ajunge la performanta este nevoie de instruire. Alaturi de noi vei avea parte de o echipa de traineri pregatiti in ceea ce priveste activitatea de videochat si care iti vor fi alaturi in tot ceea ce ai nevoie pentru a excela in videochat.

Castiguri

Videochatul este unul dintre cele mai bine platite job-uri la ora actuala, o atitudine pozitiva, un aspect fizic placut si cunoasterea limbii engleze sunt calitatile care va vor ajuta sa incepeti sa castigati din videochat.


Bonusuri

Vrem ca din momentul in care ai luat decizia sa faci parte din echipa Evoque Studio, tu sa ai incredere in noi si de aceea iti oferim posibilitatea de a iti imbunatati considerabil castigurile si prin bonusuri substantiale oferite de studio.

Flexibilitate

Modelele de videochat care colaboreaza cu Evoque Studio au libertatea de a-si organiza turele de lucru dupa bunul plac. Programul de lucru este conceput in asa fel incat sa fie lejer si usor de respectat de catre orice model.

Castiguri videochat


Echipa studioului de videochat Evoque iti va fi alaturi mereu, cu sfaturi utile, trainning profesional si dotari de ultima generatie, pentru imbunatatirea performantelor tale, iar impreuna vom reusi sa ai cele mai bune rezultate. Pentru a garanta o continua crestere a performantelor modelelor noastre, organizam sedinte foto profesioniste, sedinte de make-up si hair style, cursuri de imbunatatire a limbii engleze, fiind intr-o continua colaborare cu cele mai performante si cunoscute site-uri din domeniu, pentru promovarea constanta a modelelor in videochat.