fbpx

Angajari Videochat

Angajari videochat Bucuresti

Suntem un studio de videochat din Bucuresti format dintr-o echipa tanara, ceea ce te poate asigura ca ne vom adapta mult mai usor la cerintele tale. 😊 Vom face tot posibilul ca tu, lucrand in cadrul studioului nostru de videochat sa te simti membrul familiei noastre.


Limba engleza

Poate iti vei face griji sa te angajezi in acest domeniu, pentru ca nu cunosti limba engleza.Nu este nicio problema avem materiale pentru tine care te vor ajuta sa te descurci plus ca trainerul nostru te va ajuta cu absolut tot ce tu ai nevoie.

Cat poti castiga lucrand in videochat?

In acest job cand vine vorba despre venituri noua ne place sa calculam banii in vise. Fiecare dintre voi aveti vise la care probabil nici nu aveti curajul sa credeti ca vor devenii reale. Fie ca iti doresti o casa, fie o masina, fie o viata fara griji in videochat totul este posibil. Daca alegi sa fii un model serios cu aspiratii de viitor noi iti putem garanta un minim de 2000$ pe luna.
Atentie! Am spus un minim. Modelele noastre care au scopuri precise depasesc cu mult 4000$ pe luna. Poti ajunge la sume uriase totul depinde de tine si cat de mult iti doresti sa obtii ceea ce vrei. Acum sa fim seriosi, cine iti poate oferii astfel de venit intr-un job atat de usor. Noi credem ca orice femeie adora sa fie in centrul atentiei. Mai pe scurt : venituri irezistibile in schimbul unui joc de seductie.

Vreau sa ma angajez!

Ne puteti contacta cu ajutorul formularului urmator: